0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Maqedonia e Veriut ka në dispozicion programet nga Evropa Kreative e BE-së me fond prej 2,44 miliardë euro deri në vitin 2027

- Qeveria sot në mbledhjen e 120-të e shqyrtoi dhe miratoi Raportin për bisedimet e përfunduara dhe për lidhjen e marrëveshjes me Bashkimin Evropian për pjesëmarrje të Maqedonisë së Veriut në Evropa Kreative (2021- 2027) dhe përcaktoi ambasadore në Misionin e Përhershëm pranë BE-së në Bruksel, Agneza Rusi - Popovska që ta nënshkruajë marrëveshjen.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle