0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Maqedonia e Veriut dhe vendet nga BP me Dokument për zhvillim të transportit hekurudhor si qëllim prioritar

Ndërtimi I rrjetit modern të digjitalizuar hekurudhor me trena të shpejtë të drejtpërdrejtë të cilët I ndërlidhin qytetet e rajonit, do të kontribuojnë për vendoje të ndërlidhjes më të mirë, transport të sigurt për udhëtime afariste dhe private në Ballkanin Perëndimor dhe mjedis të qëndrueshëm jetësor.  Ky është prioriteti themelor në dokumentin Përkushtimi ndaj Hekurudhës që e nënshkruan sot në Beograd ministrant e transportit të Maqedonisë së Veriut dhe vendeve të rajonit, në Samitin e parë hekurudhor për Ballkanin Perëndimor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle