0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

Makpetrol e ka ulur çmimin e gazit natyror dhe të metanit

Makpetrol SHA Shkup për rreth 200 euro e ka ulur çmimin për 1.000 metër kub normal gaz natyror, ndërsa për për 20 denarë për kilogram çmimin e metanit në krahasim me çmimin që e kanë pasur këto dy burime energjetike në shtator të këtij viti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle