0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQ

Makineri të reja ndërtimi pjesë e mekanizmit të NP Ujësjellës dhe kanalizim-Shkup

NP Ujësjellës dhe kanalizim - Shkup furnizoi dy makineri të reja ndërtimi (të kombinuara), të destinuara për gërmime gjatë punëve  në rrjetin e ujësjellësit dhe të kanalizimit.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle