0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

MAGO: Vetëdija për edukim seksual dhe riprodhues tek të rinjtë është në nivel të ulët

Minorenja më e re që ka pasur abort tek ne është e moshës 13 vjeçare, që është një efekt shkatërrues për vetëdijen për edukimin seksual dhe riprodhues tek të rinjtë i cili ende është në nivel të ulët, u theksua në panel-diskutimin e sotëm me rastin e Javës së shëndetit të femrës, në organizim të Asociacionit të gjinekologëve dhe obstetërve të Maqedonisë së Veriut (AGJOMV).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle