0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQPolitikë SQShoqëri SQ

LSM-ja, SPHTZ dhe AOGJSH në takim me Taravarin

Sindikata e punëtorëve nga drejtoria, organet gjyqësore dhe shoqatat e qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Komuna e Gostivarit u dakorduan të nënshkruajnë aneks të marrëveshjes kolektive në Komunën e Gostivarit, sipas të cilit të gjithë të punësuarit marrin harmonizim me pagën minimale prej 2.806 denarë në neto verë, ndërsa Sindikata e punëtorëve nga hotelieria, turizmi, ekonomia komunale-banesore, zejtaria dhe shoqatat mbrojtëse të Republikës së Maqedonisë në Ndërmarrjet publike NP "Higjiena komunale" Gostivar, NP Parkingjet dhe parqet dhe gjelbëri dhe NP Salla sportive Gostivar, do të nënshkruajnë marrëveshje për 2.806 denarë në neto rritje të pagës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle