0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

LSM: Interesim i madh për denoncime të shkeljeve të të drejtave të punëtorëve përmes aplikacionit, pjesa më e madhe janë anonime

– Punëtorët në vend më së shumti e shfrytëzojnë denoncimin anonim të shkeljeve të të drejtave të tyre dhe gati 62 për qind e numrit të përgjithshëm për shkelje të të drejtave të punëtorëve ishin anonime. Pjesa më e madhe e denoncimeve ishin në lidhje me pagën, punën jashtë orarit, të drejtën e pagës minimale dhe kontribute nga puna, tregojnë të dhënat nga aplikacioni LSM – të drejtat e mia të punës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle