0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

LSM i përkujton punëdhënësit nga sektorët privat dhe publikë të paguajnë regres për pushim vjetor

Regresi për pushim vjetor është e drejtë e vendosjes përmes dialogut midis përfaqësuesve të punëtorëve në rastin konkret, Lidhjes së sindikatave të Maqedonisë dhe përfaqësuesve të punëdhënësve, dhe duke marrë parasysh se kjo është e drejta e rregulluar në përputhje me nënshkrimin e marrëveshjes kolektive, pritet që punëdhënësit të përmbushin plotësisht detyrimin që kanë ndërmarrë vullnetarisht, informon LSM.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle