0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

LSHD: Në të gjitha barnatoret të ketë zgjehdje të aparateve ciolësore dhe shiritave për matje të sheqerit për të cilat FSSH do ta mbulojë çmimin referent

Të shqyrtohen shembujt pozitivë në shtetet fqinje dhe të mundësohet që pacientët me diabet në shtet të kenë zgjedhje të aparateve cilësore dhe shiritave për matje të sheqerit në të gjitha barnatoret, për të cilat Fondi për sigurim shëndetësore do ta mbulojë çmimin referent të shiritave/glukomatës, ndërsa do të jenë të kapshme edhe më të lirat të cilat përputhen me çmimin referent, kërkojnë nga Lidhja e shoqatave të diabetikëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle