0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQ

LSDM: Parametrat ekonomikë konfirmojnë se ekonomia e vendit është stabile dhe zhvillimore, pagat rriten në të gjithë sektorët

Politikat ekonomike të Qeverisë të udhëhequr nga LSDM-ja vazhdojnë të japin rezultate që reflektohen me rritjen e vazhdueshme të pagave, ekonomi zhvillimore dhe dinamike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle