0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

LSDM: Me llogari të bllokuar për shkak të borxheve të grumbulluara me vite nga menaxhimi i keq OBN nuk ka mundur ta shlyejë faturën e energjisë elektrike

Borxhe të mëdha të grumbulluara ndër vite për shkak të keqmenaxhimit të OBN nga Durlovski dhe stafi i VMRO-DPMNE-së në vitin 2012 dhe 2013 janë burimi i problemit që ata kanë krijuar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle