Partitë politike SQTekste origjinale SQ

LSDM: Institucionet kanë profesionalizëm dhe kapacitetin për të kryer një hetim të plotë dhe efektiv mbi zjarrin në spitalin modular

Ndërsa vendi është në pikëllim, VMRO-DPMNE dëshiron të minojë hetimin e pavarur, të paanshëm, objektiv dhe efikas mbi zjarrin në spitalin modular në Tetovë, i cili do të japë përgjigje për gjithçka.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle