0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

LOE: Të mundësohet instalimi i fotovoltaikëve paralelisht me dhënien e lejeve

Në kushte të shpalljes gjendje krize, Lidhja e Odave Ekonomike (LOE) kërkon të lejohet vendosja e paneleve fotovoltaike paralelisht me sigurimin e lejeve të nevojshme dhe të gjithë dokumentacionit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle