0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

LOE: Në vend që të caktohen çmime të larta për qese, të bëhet selektimi dhe riciklimi i tyre

Nga Grupacioni i prodhuesve dhe përpunuesve të plastikës pranë Lidhjes së odave ekonomike në konferencën e sotme për media kanë reaguar ndaj ndryshimeve që do të paguajnë 15 denarë për qeset e biodegradueshme. Thonë se për ta riorientuar prodhimin drejt qeseve të biodegradueshme, duhet të investojnë nga rreth pesë milionë euro, ndërsa në mënyrë shtesë edhe nuk janë në dispozicon materialet për prodhim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle