Evropë SQEvropë.Portal SQ

Lituania filloi të vendos rrethojë metalike në kufi me Bjellorusinë

Në kufirin Lituani-Bjellorusi filloi vendosja e rrethojës metalike të segmenteve të rrethojës metalike të lartë katër metra, në pjesën e sipërme të të cilit do të vendosen tela me gjemba. Përmes kësaj rrethoje, Lituania do të luftojë kundër trafikimit të paligjshëm me njerëz, pasi nga fillimi i vitit nga Bjellorusia në vend kanë hyrë më shumë se 4.000 emigrantë të paligjshëm nga Azia dhe Afrika. Këtë sot e kumtoi kompania shtetërore energjetike Epso-G, të cilën Qeveria e ka përzgjedhur si kontraktues i projektit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle