0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQZgjedhjet Lokale 2021

Linjë telefonike falas për shkeljen e të drejtës zgjedhore të qytetarëve për zgjedhjet lokale

Në prag të fillimit të fushatës për Zgjedhjet lokale 2021, Avokati i Popullit i përkujton qytetarët se në zyrën e tij funksionon linja telefonike falas  0800 54321,  në të cilën do të mund të raportojnë çdo shkelje të të drejtave të tyre, si gjatë mbajtjes së fushatës, ashtu edhe në ditët e mbajtjes së raundit të parë dhe të dytë të Zgjedhjeve lokale 2021 (17 dhe 31 tetor).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle