0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Linjë falas telefonike të avokatit të popullit për paraqitjen të shkeljes së të drejtave të qytetarëve gjatë regjistrimit dhe zgjedhjeve lokale

Qytetarët nëse mendojnë se u është shkelur ndonjë e drejtë gjatë regjistrimit dhe në Zgjedhjeve lokale për vitin 2021, prej sot do të mund të raportojnë në Zyrën e Avokatit të popullit në linjën telefonike falas 0800 54321.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle