0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Ligji për ndërtimet pa leje kaloi në RVKE, Ministria do t’i shqyrtojë vërejtjet

Ligji për ndërtimet e egra ka kaluar në RVKE, dhe vërejtjet në ditët në vijim do të shqyrtohen nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve. Ministri i Transportit dhe Lidhjeve thotë se ka vend për diskutim si në Qeveri ashtu edhe në Kuvend.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle