0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Libër me rastin e 30 vjetorit nga vendosja e marrëdhënieve diplomatike maqedono-turke

Me rastin e 30 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Turqisë, Instituti për Politika Publike botoi librin "Themelet civilizuese të gjeopolitikës së Ballkanit në prizmin e marrëdhënieve maqedono-turke", nga autorja Dr. Fatima Salifoska.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle