0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPartitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Lëvizja BESA: Zgjedhjet e parakohshme parlamentare janë opsioni i duhur

Sot, me datë 31.05.2022, kryesia qendrore e Lëvizjes BESA mbajti mbledhjen e saj të parë ku u zgjodhën organet e partisë duke filluar nga nënkryetarët, sekretarin gjeneral si dhe zëdhënësin e partise. Me shumicë votash kryesia qendrore për nënkryetar zgjodhi, Fatmir Limanin, Blerim Sejdiun dhe Besa Kadriun. Po ashtu, sekretar gjeneral u zgjodh Abdush Demiri, ndërsa zëdhënës i partisë u zgjodh Faruk Avdiu.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle