0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPartitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Lëvizja BESA: Veting nga lartë poshtë në luftën kundër korrupsionit!

Dita ndërkombëtare kundër korrupsionit- 9 dhjetori, në luftimin e saj duhet më pak fjalë e më shumë vepra konkrete. Përkushtimi për të luftuar një fenomen kaq negativ në shoqëri, nuk është edhe aq i lehtë, përkundrazi, korrupsionit fillimisht duhet t'i jepet goditje nga lartë duke hetuar pronën e gjithë personave që ushtrojnë poste publike. Duhet hetimi i tyre, mënyra se si i kanë fituar parat dhe si ata menaxhojnë me pronën publike.

Shkup, 9 dhjetor 2022

Dita ndërkombëtare kundër korrupsionit- 9 dhjetori, në luftimin e saj duhet më pak fjalë e më shumë vepra konkrete. Përkushtimi për të luftuar një fenomen kaq negativ në shoqëri, nuk është edhe aq i lehtë, përkundrazi, korrupsionit fillimisht duhet t’i jepet goditje nga lartë duke hetuar pronën e gjithë personave që ushtrojnë poste publike. Duhet hetimi i tyre, mënyra se si i kanë fituar parat dhe si ata menaxhojnë me pronën publike.

Lëvizja BESA është për një veting transparentë dhe me njerëz të pastër që do të parandalonte korrupsionin në shoqëri. Andaj, të punojmë më shumë në këtë drejtim, të mos lejojmë keqpërdorime të ndryshme, por të tregojmë se ne me luftimin e saj tregojmë vlerat tona pro-evropiane. Të gjithë duhet të bashkohemi rreth parullës “Stop korrupsionit – korrupsioni vret”.

Lëvizja BESA

________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle