0_MIA Investigon.Portal SQE përzgjedhur SQMIA Investigon SQ

Letonia druan nga hakmarrja ruse, disa po përgatiten edhe për invazion

Letonia, shteti baltik i cili kufizohet me Rusinë dhe përbën 1,9 milion banorë, druan nga hakmarrja e Moskës për shkak të vendimit për t'i larguar monumentet e kohës sovjetike, ndërsa disa druajnë edhe nga një invazion.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle