0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQKorrespondentë MaqedoniShoqëri SQ

Lëshohet në përdorim Parku teknologjik i Universitetit të Tetovës

Parku i ri teknologjik “Apolon” si pjesë e Fakultetit Ekonomik, sot u vendos në përdorim në Universitetin Shtetëror të Tetovës. Qëllimi i tij do të jetë mbështetja e bizneseve të reja si dhe përforcimi i atyre ekzistuese.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle