0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Lauri për MIA-n: Qëllimi i transformimit digjital estonez nuk ishte anëtarësimi në BE dhe NATO, por shërbime më të mira publike dhe infrastrukturë më të mirë

Qëllimi i transformimit digjital estonez nuk ka qenë kurrë vërtet të bëhemi anëtar i BE -së ose NATO -s, edhe pse proceset janë të ndërlidhura. Debatet e para publike në fund të viteve 90-ta mbi nevojën për shërbime më të mira publike dhe infrastrukturë më të mirë për të bërë biznes në Estoni çuan në kuptimin fillestar se një ndryshim real në nivelet e shërbimeve nuk mund të arrihet pa një ndryshim në mënyrën se si qeveria i ofron shërbimet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle