0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

Lajonsi me aksion “Bli dhe dhuro racion – ushqe një familje”

"Bli dhe dhuro racion - ushqe një familje" është aksion të cilin filloi ta realizojë Lajons klub Prilep. Bëhet fjalë për projektin e dytë të imazhit të guvernatores së lajons Distrikt 132, Vesna Pacanoska, e cila vjen nga ky klub.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle