0_Magazinë.Portal SQServise informuese SQShoqëri SQ

Lajmërim për përdoruesit

Për shkak të azhurnimit të sistemit të lajmeve të MIA-s këtë mëngjes, kërkojmë ndjesë nga përdoruesit nëse kishte parregullsi në emetimin e lajmeve dhe materialeve tjera.

Shkup, 23 tetor 2021 (MIA) – Për shkak të azhurnimit të sistemit të lajmeve të MIA-s këtë mëngjes, kërkojmë ndjesë nga përdoruesit nëse kishte parregullsi në emetimin e lajmeve dhe materialeve tjera.

Tani lajmet mund të lexohen në internet faqen e MIA-s mia.mk ose https://shqen.mia.mk/sq/ballina/.

Ju faleminderit për mirëkuptimin.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle