0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Laborator i ri për mikrobiologji molekulare me PCR detektim

Është formuar laborator i ri për Biologji molekulare në kuadër të Sektorit për laborator mikrobiologjik, në të cilin detektimi për dëshmi të ujit të kontrolluar cilësor dhe mikrobiologjik kryhet me PCR teknikë në kohë reale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle