0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Kuzevski: Me Ligjin e ri, me Protokollin 223 dhe transponimin e Rregullativës së policisë, jemi duke u harmonizuar me BE-në në mbrojtjen e të dhënave personale

Për të harmonizuar legjislacionin tonë në fushën e mbrojtjes së të dhënave personale me legjislacionin evropian, ishte i nevojshëm Ligji për mbrojtjen e të dhënave personale, i cili hyri në fuqi sot, ratifikimi i Protokollit 223 të Konventës 108 dhe transponimi i Direktivës së policisë, e cila tashmë është përfunduar dhe ligji është dërguar në Parlament. Ne përmbushëm atë që ishte rekomandimi i BE-së vitin e kaluar, tha sot zëvendës-drejtori i Agjencisë për mbrojtjen e të dhënave personale (AMDHP) Igor Kuzevski në trajnimin për gazetarë të organizuar nga Agjencia Informative Mediatike dhe AMDHP në kuadër të Shkollës së Gazetarisë në MIA.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle