0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Kuvendi e konstatoi rendin e ditës së mbledhjes së 73-të, do të vazhdojë me punë në orën 21

- Kuvendi vonë pasdite njëzëri me 64 vota "për" e votoi rendin e ditës së mbledhjes së 73-të. Paraprakisht, gjatë ditës, deputetët, kryesisht nga VMRO-DPMNE-ja opozitare dhe Koalicioni propozuan propozime ligjore si pika për plotësim të rendit të ditës, për ndryshim të orarit të pikave, përkatësisht për tërheqje nga rendi i ditës të propozim vendimeve ligjore për mbledhjen e 73-të.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle