0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Kuvendi duhet ta mbajë seancën e 73-të

Kuvendi sot do të mbajë seancën e 73-të, në rendin e ditës të së cilës janë propozim-vendimi për ndryshimin e Vendimit për dërgimin e pjesëtarëve të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut për pjesëmarrje në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian “ALTHEA” në Bosnje e Hercegovinë dhe propozim-vendimi për dërgimin e pjesëtarëve të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut për të marrë pjesë në operacionin ndërkombëtar të Kombeve të Bashkuara "UNIFIL" në Republikën e Libanit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle