0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Kuvend vjetor i ASHAM-it, muajin e ardhshëm zgjedhje e anëtarëve të rinj

Akademia e Shkencave dhe Arteve e Maqedonisë (ASHAM) në vitin 2021 me sukses e ka zbatuar programin e saj të pasur shkencor dhe artistik me çka janë rrumbullakuar 68 projekte shkencore dhe artistike kombëtare dhe ndërkombëtare në fusha të ndryshme, tha në Kuvendin e rregullt vjetor të ASHAM-it, kryetari i saj, akademiku Lupço Kocarev.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle