0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Kutirov: Drejtoria e Doganave është shërbim modern, teknologjikisht i avancuar dhe lider në ndryshimet në rajon

Drejtoria e Doganave sot, me rastin e 30 vjetorit të themelimit, para udhëheqjes shtetërore dhe bashkëpunëtorëve i prezantoi rezultatet e arritura, reformat e realizuara dhe ngjarjet më të rëndësishme që shënuan tridhjetë vjetët e kaluar. Për bashkëpunëtorët u ndanë mirënjohjeje, ndërsa të pranishmit patën mundësinë të ndiqnin demonstrimin me pajisjet e kontrollit të cilat shfrytëzohen gjatë punës së përditshme doganore dhe të njihen me rolin e Doganës në mbrojtjen e shoqërisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle