0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Kurtovski dhe Ibraimi falënderuan mërgimatarët për mbështetjen e tyre

Kryetarët e zgjedhur të komunave të Mavrovës dhe Rostushës, Medat Kurtovski dhe të Qendrës Zhupës, Arijan Ibraim, të shtunën falënderuan të gjithë qytetarët për mbështetjen dhe procesin zgjedhor evropian.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle