0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Kurti: Duhet në mënyrë drastike ta zvogëlojmë ndotjen, që kërkon zgjidhje të vështira dhe të dhimbshme

Ndryshimet klimatike janë fakt dhe kërcënim jo vetëm për gjeneratën tonë, por edhe për shumë gjenerata tjera të ardhshme, madje edhe vetë planeti Tokë. Nuk kemi zgjidhje duhet të veprojmë sot, edhe pse mund të duket vështirë. Duhet në mënyrë drastike ta zvogëlojmë ndotjet, që kërkon zgjidhje të rënda dhe të dhimbshme. Veçanërisht është rëndë duke i marrë parasysh ndryshimet që janë të nevojshme në mënyrën në të cilën punojmë mjaftueshëm. Katastrofat na tregojnë se sistemi ekologjik nuk mund të trajtohet pavarësisht nga sistemi ynë ekonomik. Na nevojitet model i ri i qëndrueshëm ekonomik që i çon vendet tona drejt avancimit ekologjik dhe ekonomik dhe e avancon mirëqenien e qytetarëve tanë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle