Politikë SQ

Kumtesë e Ambasadës bullgare në lidhje me zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Bullgari

Ambasada bullgare në vend sot njoftoi kumtesën për të gjithë qytetarët bullgarë që posedojnë dokumente të vlefshme dhe që jetojnë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, se më 14 nëntor të vitit 2021, së bashku me zgjedhjet e parakohshme parlamentare, do të të mbahen në Bullgari dhe zgjedhjet për president dhe nënkryetar të shtetit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle