0_Web_Aktuale SQLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQ

Kujdes dhe rehabilitim për 38 fëmijë me pengesa intelektuale në Qendrën e re ditore në Likovë

Në Qendrën e re të specializuar ditore në fshatin Orizare, 38 fëmijë me pengesa intelektuale prej moshës 2 deri 14 vjeç nga Komuna e Likovës do të përgatiten për shkollim adekuat në sistemin e rregullt arsimor, Përgatitjen do ta bëjë ekipi profesional I përbërë nga rehebilituesi dhe edukatori, logopedi, psikologu, punëtori social dhe fizioterapeutisti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle