0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQShoqëri SQ

KSL bëri thirrje për harmonizim të pagave, nga e hëna do të vendosë se si do të veprojë nëse Qeveria nuk përgjigjet

- Edhe një herë bëjmë thirrje për arsye të shëndosh dhe të ulemi të negociojmë, në të kundërtën KSL javën e ardhshme do t'i miratojë vendimet e saj se si do të veprojë më tutje, mendoj se nuk do të jetë korrekte që edhe më tutje të injorohemi, deklaroi Bllagoja Rallpovski, kryetar i Konfederatës së Sindikatave të Lira (KSL) të Maqedonisë, e cila qeverisë i vendosi afat që deri më 15 mars t'i harmonizojë ligjet me Ligjin për pagën minimale që të mundet të gjitha pagat të rriten në mënyrë adekuate.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle