0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQShoqëri SQ

KSHZ: Paraqitja e të sëmurëve dhe të pafuqishmëve për votim deri më 23 tetor, personat me Kovid-19 deri më 25 tetor

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot informoi se personat të cilëve u është pranuar e drejta e votës si të sëmurë dhe të pafuqishëm, këtë të drejtë do ta realizojnë edhe në rrethin e dytë zgjedhor, në të njëjtën mënyrë dhe me kushte të njëjta. Për rrethin e dytë mund të parashtrohen edhe kërkesa të reja nga votuesit për realizimin e të drejtës së votës si person I sëmurë ose i pafuqishëm, theksojnë nga KSHZ-ja. Kërkesa të reja do të duhet të parashtrojnë edhe personat me Kovid-19 dhe në izolim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle