0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQZgjedhjet Lokale 2021

KSHZ: Kryetarët t’i dezinfektojnë vendvotimet

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në bazë të dispozitave të Kodit Zgjedhor që i detyroi të gjithë kryetarët për të organizuar dezinfektimin e të gjitha vendvotimeve në objektet për votim.

Shkup, 16 tetor 2021 (MIA)  – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në bazë të dispozitave të Kodit Zgjedhor që i detyroi të gjithë kryetarët për të organizuar dezinfektimin e të gjitha vendvotimeve në objektet për votim.

Për këtë obligim ligjor KSHZ disa herë gjatë periudhës së kaluar me shkrim i njoftoi njësitet e vetëqeverisjeve lokale, me qëllim të respektimit të protokolleve shëndetësore për zbatimin e zgjedhjeve, ndërsa për shkak të mbrojtjes së shëndetit të organeve zgjedhore, votuesve dhe pjesëmarrësve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle