Video deklaratë SQZgjedhjet Lokale 2021

KSHZ-ja i njoftoi rezultatet përfundimtare, në rreth të dytë do të votohet në 44 komuna

Në rreth të dytë të zgjedhjeve lokale, që do të mbahen më 31 tetor të vitit 2021, do të votohet në gjithsej 44 komuna. Në Mavrovë-Rostushe dhe Qendër Zhupë do të përsëritet votimi sepse nuk është plotësuar censusi i votimit të daljes së paku një të tretës nga votuesit e regjistruar në Lisën zgjedhore.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle