0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

KSHZ: Është sjellur vendim për formimin e trupave ndihmës për zgjedhje të kryetarëve të komunave Mavrovë-Rostushe dhe Qendër Zhupë

Propozim-vendimi për konfirmim të nevojës  nga formimi i trupave ndihmës  të KSHZ-së për zbatim të zgjedhjeve për kryetar të komunës në Komunën Mavrovë-Rostushe dhe për kryetar komune në Komunën Qendër Zhupë sot njëzëri ishte miratuar në seancën e 45-të të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle