0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

KSHPK propozon revizion TI të sistemit për dhënien e provimeve në Akademinë për gjykatës dhe prokurorë publik

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) propozon Enti Shtetëror për Revizion të bëjë revizion TI të sistemit për dhënien e provimeve në Akademinë për gjykatës dhe prokurorë publik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle