0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

KSHPK: Marrëdhëniet më të mëdha klienteliste krijohen pikërisht gjatë procesit zgjedhor

- Integriteti në kuadër të procesit zgjedhor është me rëndësi të jashtëzakonshme për uljen e korrupsionit. Marrëdhëniet më të mëdha klienteliste krijohen pikërisht gjatë procesit zgjedhor. Financimi i partive politike dhe aktiviteteve të tyre duhet të ndiqet dhe avancohet pasi është thelbësore që ky proces të jetë transparent në mënyrë që të zvogëlohen keqpërdorimet e mundshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle