0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

KSHPK kërkon që penalisht të ndiqet ish-ministri i Kulturës për shkak të dyshimit për keqpërdorim të pozitës zyrtare

Komisioni shtetëror për parandalim të korrupsionit në seancën e sotme vendosi të marrë iniciativë deri tek prokuroria publike për ngritjen e procedurës për ndjekje penale kundër ish-ministrit të Kulturës i cili këtë funksion e ka kryer nga 27 qershori i vitit 2019 deri më 30 gusht të vitit 2020 për shkak të dyshimit për veprën e bërë penale keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe autorizim lidhur me marrëveshje dhe anekse të nënshkruara më 24 korrik të vitit 2020, lidhur me konkurset vjetore për financimin e projekteve nga interesi kombëtar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle