0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

KSHPK ka konstatuar pesë raste të akumulimit të funksioneve te persona të zgjedhur dhe të emëruar

 Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit (KSHPK) në përputhje me deklaratat e dorëzuara të interesit për vitin 2021, ka konstatuar pesë raste të akumulimit të funksionit, nga ana e personave të zgjedhur dhe të emëruar për të cilët do të dorëzojë urdhërpagesë për kundërvajtje.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle