0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

KSHPK-ja e votoi propozimin për masa kundërvajtëse për disa ish zyrtarë për mosdorëzimin e listës anketuese

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) në seancën e 50-të të sotme krijoi procedurë për shqyrtimin e gjendjen pasurore të një ish-ministri, për shkak të përcaktimit të rritjes pronësore në mënyrë disproporcionale. Gjithashtu, u votuan propozimet për Komisionin për kundërvajtje pranë KSHPK-së për masa kundërvajtëse për disa ish-zyrtarë dhe aktual, për shkak të shkeljes së detyrimit për të paraqitur listë anketuese për të përcaktuar gjendjen pronësore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle