0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

KSHPK edhe në vitin 2022 me fokus në funksionimin efikas të sistemit

Edhe në vitin 2022 fokusi i Komisionit Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit (KSHPK) do të kahëzohet drejt funksionimit efikas të sistemit sipas kompetencave të konfirmuara në Ligjin për parandalim të korrupsionit dhe ndeshjes së interesave, Ligjin për denoncuesit dhe Ligjin për lobim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle