0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

KSHPK e hodhi poshtë parashtresën e VMRO-DPMNE-së për parregullsi zgjedhore

Komisioni shtetëror për parandalim të korrupsionit (KSHPK) në mbledhjen e vetë të 53-të publike e hodhi poshtë parashtresën për parregullsi zgjedhore për Zgjedhjet lokale 2021, parashtruar nga VMRO-DPMNE dhe Koalicioni "Ripërtëritje për Maqedoninë", për shkak të vendimit të Qeverisë të miratuar në mbledhjen e 111-të, të mbajtur më 13 tetor, me të cilin jepet pëlqimi për marrëveshje për ndarje të mbështetjes financiare për 160 persona juridik në bazë të Ligjit për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për mbështetje financiare të investimeve, miratuar dy ditë para shpalljes së zgjedhjeve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle