Foto SQFotoservis SQ

Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit dhuron pako humanitare me veshmbathje dhe ushqim për të pastrehët

Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit dhuron pako humanitare me veshmbathje dhe ushqim për të pastrehët

Butoni Kthehu në krye
Mbylle