0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQPolitikë SQShoqëri SQ

Kryetarja e BERZH-it. Odil Reno-Baso për vizitë në Maqedoninë e Veriut

 Kryetarja e Bankës evropiane për rindërtim dhe zhvillim (BERZH), Odil Reno-Baso të martën, 31 maj, për herë të parë do të qëndrojë për vizitë në vendin tonë, me ç'rast do të realizojë takime me kryeministrin, ministrin e Financave, banka nga sektori privat dhe investitorë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle